SSRK Piteåsektionens utställning 20180414

Nu sitter vi i bilen på väg hem efter att ha ställt våra tre bruna på ssrk Piteåsektionens utställning. Idag var det lite extra nervöst då det var första gången vi ställde ut våra egenuppfödda men oj vilken debut vi gjorde!

Brutus (Iron Ore Digging For Black Gold) som endast varit hos oss i några dagar skötte sig exemplariskt i ringen och stortrivdes verkligen på utställning. Han fick ett excellent med superfin kritik. Det ska bli spännande att se hur han utvecklas med ålder, vi tror verkligen på honom!

Lycka (Iron Ore My Name Is Kiruna) slog på stort och började med att bli bäst i sin klass för att sedan komma 3:a i valp-BIS:en! 

Mamma Lira (Silverstjärnans La Gloria Cubana) ställdes i jaktklass, fick excellent och placerade sig 3:a. Även där en väldigt fin kritik!

Dömde gjorde Johan Andersson. Tusen tack Piteåsektionen för en väldigt trevlig och välarrangerad utställning.

Kommentera gärna: