Nu sitter vi i bilen på väg hem efter att ha ställt våra tre bruna på ssrk Piteåsektionens utställning. Idag var det lite extra nervöst då det var första gången vi ställde ut våra egenuppfödda men oj vilken debut vi gjorde!

Brutus (Iron Ore Digging For Black Gold) som endast varit hos oss i några dagar skötte sig exemplariskt i ringen och stortrivdes verkligen på utställning. Han fick ett excellent med superfin kritik. Det ska bli spännande att se hur han utvecklas med ålder, vi tror verkligen på honom!

Lycka (Iron Ore My Name Is Kiruna) slog på stort och började med att bli bäst i sin klass för att sedan komma 3:a i valp-BIS:en! 

Mamma Lira (Silverstjärnans La Gloria Cubana) ställdes i jaktklass, fick excellent och placerade sig 3:a. Även där en väldigt fin kritik!

Dömde gjorde Johan Andersson. Tusen tack Piteåsektionen för en väldigt trevlig och välarrangerad utställning.
Läs hela inlägget »
Irone Ore Digging For Black Gold "Brutus" och syster Iron Ore My Name Is Kiruna "Lycka" Irone Ore Digging For Black Gold "Brutus" och syster Iron Ore My Name Is Kiruna "Lycka"

Vår IRON ORE DIGGING FOR BLACK GOLD (SE42616/2017) "Brutus" 8 månader, är tillbaka hos oss då hans ägare tyvärr inte kunde ha kvar honom. 

Brutus ska få bo hos oss fram till dess att vi hittar ett nytt hem till honom. Han trivs med flocken och mamma Lira och syster Lycka är glada över att ha brorsan hemma igen <3 

Nästa lördag, den 14:e april tar vi med Lira, Lycka och Brutus till SSRK Norrbottens/Piteåsektionens utställning. Det blir valparnas första utställning och det känns lite extra roligt/spännande att få ställa ut våra egna. Önska oss lycka till!

Vi ser gärna att Brutus blir hos oss ett tag så att vi hinner lära känna honom innan vi vet vad för slags hem som skulle passa honom, men tar emot intresseanmälningar per mejl: suss_ss@hotmail.com 

Läs hela inlägget »
Vår duktiga Arox (Wingames Blue Fox) blev utsedd till SSRK Kirunasektionens rallylydnad- och jaktprovsmästare 2017.

Detta på grund av följande resultat: 
Rallylydnad - 3x 1:a pris i nybörjarklass med 100 poäng av 100 möjliga på alla tre starter!
Jaktprov - 2x 2:a pris och ett 1:a pris i elitklass på B-prov!

Det ska bli spännande å se vad vi kan åstadkomma tillsammans under 2018. 

// Amanda 

 
Läs hela inlägget »

Nu har valparna flyttat till sina nya hem och hos oss fick Iron Ore My Name Is Kiruna "Lycka" stanna.

Vi önskar alla våra valpköpare lycka till med sina nya familjemedlemmar!
 

Läs hela inlägget »

Alla valparna gick igenom besiktningen utan anmärkning och är imorgon redo att flytta till deras nya hem. 

Läs hela inlägget »

Igår kunde valparna äntligen få komma ut efter att det har varit kallt och blåsigt i flera dagar.

Läs hela inlägget »

Valparna är nu inne på sin 5:e vecka i livet, dom är pigga och sociala och har börjat bli riktigt busiga. När dom får besök i valphagen viftar dom glatt på svansarna och söker fort upp en tå att bita på.

Läs hela inlägget »
Nu är Lira-bieber bebisarna här. Vi landade på en kull på 7 bruna små praliner, 2 tikar och 5 hanar. Lira har varit så duktig. 
Läs hela inlägget »
Efter att tempen har pendlat upp och ner har den nu dykt ner till 36,6 som lägst (hennes normaltemp ligger kring 38,3). Lira har börjat bädda i valplådan och sover mycket. Vi väntar med spänning.
Läs hela inlägget »

Senaste kommentarer